Pekdoğan'a sinemada da yoğun ilgi

Pekdoğan

Her fırsatta halkla bir araya gelerek sohbet eden, onların sıkıntılarını dinleyen MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, yoğun seçim temposundan biraz uzaklaşabilmek amacıyla film izlemek için gittiği Makro Sinemalarında da her tarafta oldu

SIRÇA KÖŞKTEKİLERDEN BIKTIK

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu ve ailesiyle birlikte film izlemeye giden Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’a sinema girişinden itibaren yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, “İşte halkın adayı böyle olmalı. Bizim aramızda olmalı. Alışveriş yaptığımız yerden alışverişini yapmalı, bizimle birlikte eğlenip, bizimle birlikte üzülmeli” dediler. Sırça Köşklerde şehir ve ülke yönetenlerden bıktıklarını beyan eden vatandaşlar, “Biz, seçtiğimiz yöneticilerimizi insani yönleriyle de tanımak isteriz. Kırıkkale’de yaşayan, Kırıkkale sokaklarını arşınlayan, bizlerle birebir ilgilenen yöneticiler istiyoruz” dediler.

 

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Film öncesi bir süre beraberindekilerle Fuayede sohbet eden Pekdoğan’a burada da ilgi yoğundu. Kendisiyle fotoğraf çektirmek için sıraya giren vatandaşlar, “Cenazemiz olur, Pekdoğan orada. Düğünümüz olur, Pekdoğan orada. Sinemaya film izlemeye geldik, Pekdoğan yine orada. Biz, içimizden birisini Belediye Başkanı olarak görmek isteriz. O başkan da Mustafa Pekdoğan’dan başkası olamaz. Halkın adayı halkıyla iç içe olur” dediler.

 

ADAYIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ

Mustafa Pekdoğan gibi sıcak, sevecen ve samimi bir adayla yola çıktıkları için çok memnun olduklarını ifade eden MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “Burası Kırıkkale. Hepimiz bu şehrin çocuklarıyız. Kimi kimden ve neden sakınalım ki? Aynı sokaklarda top oynayarak büyüyen insanlar, siyaseten farklı düşünseler de iş dostluğa gelince asla taviz vermezler. Dileğimiz ve çabamız o ki, 30 Mart’ta seçimleri kazandığımızda, Mustafa Pekdoğan bu kez de Belediye Başkanınız olarak sık sık gelip sizlerle film izleyip sohbet edecek” dedi.

 

30 MART’TAN SONRA DA BÖYLE OLACAĞIM

“Ben bu şehrin çocuğuyum. Bu halkın içinden çıktım. 10 yıl önceki başkanlığım döneminde de bu şehrin insanlarıyla oturup kalkardım, şimdi de devam ediyorum. Benim için değişen bir şey olmaz, 30 Mart sonrası belediye başkanı seçildiğimde de aynı şekilde devam edeceğim. Beni bu kadar seven insanlardan nasıl uzak kalabilirim ki? Ben, yalnızca afişlerde, posterlerde yüzü görünen bir aday değilim. Halkımla daima iç içeyim. Bu huyumdan da vazgeçmeye niyetim yok” diyen Pekdoğan ve beraberindekiler daha sonra film izlemek üzere Sinema salonuna geçti. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız